Coșul meu

0 produse

100% BIO ULEI DE AVOCADO

Preț 42.96Lei
  • Cod:
    03U-1

100% ingrediente organice certificate 

Despre produs

Uleiul de bază organic de avocado are un efect calmant asupra pielii sensibile, protejează și hrănește.

Ulei extrem de lejer care nu lasă senzatie de grăsime. Are un efect foarte blând și liniștitor asupra pielii sensibile.

Ingrediente

100% ULEI DE AVOCADO

Cum se utilizează

Ulei de bază delicat pentru utilizare zilnică. Potrivit pentru față și corp.

Pune câteva picături de ulei pe palme și întinde-l cu mișcări ușoare de masaj. 

Gramaj :

Avem 10 în stoc

Cantitate: + -
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

DESPRE PRODUS

Uleiul de avocado este făcut - după cum ați putea ghici - din fructul de avocado. De ce să folosiți ulei de avocado? Uleiul de avocado este un ingredient excelent pentru pregătiea unor preparate aromate și sănătoase. Probabil că ești deja obsedat de ideea de a mânca acest aliment sănătos din cauza conținutului său extrem de bogat de nutrienți vitali. Și anume: conținut foarte, foarte mare de fibre, conținut scăzut de zahăr, toți cofactorii multivitaminici de care are nevoie organismul (potasiu, sodiu, magneziu, vitaminele A, C și K, acid folic, vitamina B6 și niacină. În plus, există antioxidanti foarte puternici. activitate și concentrație mare de grăsimi mononesaturate Și te-ai gândit vreodată să folosești acest fruct delicios pentru a-ți calma și hrăni pielea? Pentru sănătatea și frumusețea pielii și a părului.Nu întâmplător din acest motiv îl vei găsi în compoziția măștilor, creme sau detergenți. Iată câteva fapte interesante despre el:

În triburile din Amazonia și Mexic, femeile îl numeau și „uleiul frumuseții”.
Avocado a fost cunoscut ca „ulei vegetal” și „para uleioasă” încă din epoca aztecă datorită conținutului său ridicat de grăsimi.
Uleiul de avocado este ideal în producția de săpunuri datorită proprietăților sale emoliente, precum și datorită proprietăților sale de spumare și curățare.
Uleiul de avocado este adesea folosit în cosmetică datorită forței sale rapide de penetrare și absorbție, conținutului ridicat de vitamine, aromei fine și proprietăților sale excelente de conservare.
Folosit în produsele hidratante, uleiul de avocado este mai puțin gras decât alte uleiuri, iar proprietățile sale emulsionante creează o textură mai fină a produsului.
Iată câteva moduri în care uleiul de avocado poate aduce beneficii pielii:

Hidratează și hrănește. Pe lângă vitamina E, uleiul de avocado conține potasiu, lecitină și mulți alți nutrienți care pot hrăni și hidrata pielea. Stratul exterior al pielii, cunoscut sub numele de epidermă, absoarbe cu ușurință acești nutrienți, care susțin în același timp regenerarea pielii.
Ameliorează inflamația, cum ar fi psoriazisul și eczema. Antioxidanții și vitaminele din uleiul de avocado pot ajuta la ameliorarea simptomelor pielii uscate, iritate și descuamate asociate cu eczeme și psoriazis. Este o idee bună să testați pe o zonă mică de piele înainte de utilizare pentru a vă asigura că uleiul nu provoacă sau agravează simptomele de inflamație.
Afectează favorabil pielea cu probleme cu acnee. După ce a fost aplicat pe piele pentru scurt timp și clătit cu apă caldă, uleiul de avocado hidratează pielea fără a lăsa o peliculă grasă pe ea. Uleiul de avocado are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea roșeață și inflamație asociate cu acneea.
Accelerează vindecarea rănilor. Studiile au arătat că acizii grași esențiali, în special acidul oleic din uleiul de avocado, pot stimula sinteza colagenului, care se află în centrul procesului de creare a noului țesut conjunctiv. S-a descoperit că acizii grași esențiali din uleiul de avocado ajută la reducerea inflamației în timpul vindecării.
Afectează arsurile solare. Conținutul de vitamina E, beta caroten, vitamina D, proteine, lecitină și acizi grași esențiali în ulei pot ameliora simptomele arsurilor solare, întăresc și calmează pielea. Studiile arată că consumul de avocado poate ajuta și la protejarea pielii de radiațiile UV dăunătoare.
Îmbunătățește sănătatea scalpului. Aplicarea uleiului de avocado pe scalp sub formă de mască cu ulei fierbinte poate ajuta la reducerea mătreții și a altor probleme cauzate de scalpul uscat și solzos. Uleiul de avocado are acțiune fungicidă și antibacteriană, care este utilă în prezența dermatitei seboreice, în care există un dezechilibru al microbiomului de la suprafața pielii (dacă reglați microbiomul de la suprafața pielii, reduceți inflamația).
Reduce semnele imbatranirii.
Îmbunătățește sănătatea unghiilor.
Bucurați-vă de fiecare picătură!

Uleiul de avocado este un produs natural delicat, dar cu sensibilitate ridicată a pielii îl puteți testa pentru potențiale iritații. Pentru a face acest lucru, aplicați 1-2 picături de ulei în cotul cotului și așteptați 12 ore. Dacă nu există reacții precum roșeață, mâncărime, iritație sau umflare, puteți utiliza produsul pe pielea feței.

Returnare si Înlocuire Produs

Vă rugăm să returnaţi  produsele defect pentru înlocuire sau de restituirea banilor. Dacă doriţi să returnaţi un articol, va trebui să furnizaţi seria produsului (dacă este cazul), adresa de expediere pentru returnare şi un număr de telefon la care puteți fi contactat.

Cele mai Vândute